Dr. Sebahate Shala

Dr. Sebahate Shala

Anëtare

Personal Information

  • Regjioni:Prizren
  • Titulli shkencorë:Dr. specializant i gjinekologjis dhe obstetrikës
  • Vendi i punës:QKMF-Prizeren
  • Nr. i telefonit:+38344495008
  • E-mail adresa:sebahate.s.shala@hotmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency