Dr. Recep Rada

Dr. Recep Rada

Anëtar i kryesisë së shoqatës

Personal Information

  • Regjioni:Prizeren
  • Titulli shkencorë:Specialist per Gjinekologji dhe Obsterikë
  • Vendi i punës:Ambulanca Specialistike e Gjinekologjisë "Dr. RECEP RADA"- ne Prizren rr. Sharrit No: 3.
  • Nr. i telefonit:044/242-354
  • E-mail adresa: receprada@yahoo.com/ receprada@gmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency