Dr.Jonida Sherifi

Dr.Jonida Sherifi

Anëtare

Personal Information

  • Regjioni(Qyteti)Prishtinë
  • Titulli ShkencorDr. specializant i gjinekologjis
    dhe obstetrikës
  • Numri i telefonit049255368
  • E-mail adresajonidam909@yahoo.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency