Dr. Gent Sopa

Dr. Gent Sopa

Anëtar

Personal Information

  • Regjioni:Prishtinë
  • Titulli shkencorë:Dr. specializant i gjinekologjis dhe obstetrikës
  • Vendi i punës:--
  • Nr. i telefonit:049860803
  • E-mail adresa:gent.sopa@gmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency