Dr.Driton Prenaj

Dr.Driton Prenaj

Anëtar

Personal Information

  • Regjioni(Qyteti)Klinë
  • Titulli ShkencorDr. specializant i gjinekologjis
    dhe obstetrikës
  • Vendi i punës--
  • Numri i telefonit49357164
  • E-mail adresaprenajdriton@gmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency