Dr. Bleta Smajli – Vitia

Dr. Bleta Smajli – Vitia

Anëtare

Personal Information

  • Regjioni(Qyteti)Prishtinë
  • Titulli ShkencorDr. specializant i gjinekologjis
    dhe obstetrikës
  • Vendi i punësQKUK-KOGJ
  • Numri i telefonit44433485
  • E-mail adresabletasvitia@gmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency