Dr. Aulona Lulaj – Salihu

Dr. Aulona Lulaj – Salihu

Anëtare

Personal Information

  • Regjioni(Qyteti)Prishtinë
  • Titulli ShkencorDr. specializante e gjinekologjisë dhe obstetrikës
  • Vendi i punësQKUK-KOGJ
  • Numri i telefonit44994990
  • E-mail adresaaulonalulaj@gmail.com

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency