Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
URIME FESTAT E FUNDVITIT! - SHOGJK

URIME FESTAT E FUNDVITIT!

Të dashur miq dhe bashkëpuntorë,

ShOGjK dëshiron që të ju falenderoj të gjithë juve për bashkëpunimin dhe angazhimin tuaj të vazhdueshëm. Ne, ju urojmë një fundvit të këndshëm. Shpresojmë që ky Vit i Ri të jetë i mbushur me gëzim, lumturi dhe suksese!

Me shumë respekt,

ShOGjK

2018 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga GreenApp