Njoftimi i parë për ”Kongresin e V-të Kosovarë për Obstetrikë dhe Gjinekologji” 2020

Ju përcjellim informatën e parë mbi kongresin e radhës të organizuar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës i cili planifikohet të mbahet më 18 dhe 19 shtator 2020Prishtinë.
Qëllimin dhe objektivat bashkë me temat boshte të kongresit i gjeni të strukturuara në draft dokumentin si pjesë e njoftimit të parë.

Për informata të metutjeshme kontaktoni në ndonjëren nga email adresat: info@shogjk.org , kogakosova@gmail.com

Ju inkurajojmë për pjesëmarrje!

All Categories:

  • Share this post

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency