Njoftim për vdekjen e Dr. Palush Prenaj

Të nderuar kolegë dhe qytetar të nderuar,
Ju njoftojmë se sot me datë 07.10.2019 u ndamë me dhembje të thellë nga kolegu ynë i nderuar Dr. Palush Prenaj, gjinekolog/obstetër , i nderuar, i respetuar nga kolegët dhe i dashur për pacientet e shumtë të tij.
Ne humbem kolegun, shokun tonë, familja humbi më të dashurin, pacientet humben mjekun e tyre me të mirë.
Sot u bë varrimi madheshtor me nderime të larta qytetare në vendlindjen e tij Gjurgjevik i Madh.
Familja e nderuar pret ngushllime edhe me datë 08.10.2019 në qytetin e Klinës.

Me respekt,

Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës  

All Categories:

  • Share this post

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency