Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Njoftim për marrjen e kartelave të anëtarësisë - SHOGJK

Njoftim për marrjen e kartelave të anëtarësisë

Të nderuar anëtarë të “Shoqatës së Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës”,

Me anë të këtij postimi duam të ju njoftojmë se ID-kartelat për anëtarësim në Shoqatë  për vitin 2018,
janë tashmë të gatshme dhe mund të i tërheqni në zyrën e ShOGjK e cila gjendet në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike në Prishtinë, Kati i III, dhe e cila qëndron e hapur në këto ditë pune:
e hënë e mërkurë, e enjëte nga ora 08;00-12:00.
Me respekt,

ShOGjK

2018 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga GreenApp