Me 11 dhe 12 maj 2018 në Hotel Premium në Durrës do të mbahet Kongresi i Dytë Ndërkombëtar i Kujdesit Perinatal.

Me 11 dhe 12 maj 2018 në Hotel Premium në Durrës do të mbahet Kongresi i Dytë Ndërkombëtar i Kujdesit Perinatal.
Duke pasur parasysh rëndësinë e temave që do te shtjellohen si dhe ligjeruesit e njohur, pjesemarrja e gjinekologëve/obstetërve do të jetë me shumë përfitim.

  • Share this post

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency