Kongresi i IV-të Kosovar për Obstetrike dhe Gjinekologji dhe Kursi i II-të i Ultrazërit të Avancuar në Obstetrikë dhe Gjinekologji.

2018 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga GreenApp