Ian Donald Kursi – Kosove 2020

Ju njoftojme se Kursi i 3-te i Ultrazerit te Avancuar ne Obstetrike dhe Gjinekologji do te mbahet me datat 5 dhe 6 Qershor ne Hotel Theranda ne Prizren.

Ky Kurs organizohet nga dega Kosovare dhe ajo Shqiptare e Ian Donald Inter-University School of Medical Ultrasound, ne bashkepunim me ShOGjK.

Do te jete kjo nje ngjarje ku do te shpalosen te arriturat e fundit ne fushe e ultrasonografise ne tentimin per te permiresuar sa me shume kujdesin ne shendetin reproduktiv.

Për më shumë informata, ju mundeni të klikoni në linkun e shënuar më poshtë:

http://iandonaldkosovo2020.org/new/

All Categories:

  • Share this post

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency