Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Forumi Urogjinekologjik "Inkontinenca Urinare Femërore" - SHOGJK

Forumi Urogjinekologjik “Inkontinenca Urinare Femërore”

Me date 10 dhe 11 dhjetor 2018 do zhvillohet “Forumi Urogjinekollogjik” me temë kryesore trajtimin kirurgjikal te insuficiences urinare të stresit, si dhe kirurgjinë gjinekologjike mini-invazive bashkëkohore i cili realizohet në dy pjesë:  pjesa teorike në datën 10.12.2018 dhe me pjesen praktike me datën 11.12.2018. Pjesa praktike do ketë intervente live me pjesemarrjen dhe të mjekeve qe do ndjekin trajnimin.
Pjesmarrja ne këtë Forum Urogjinekollogjik është pa pagese. Ky aktivitet nuk ka kredite. Në këtë aktivitet mund të pjesmarrin mjekë gjinekologë dhe urologë, por dhe cilido që është i interesuar
Për informata të mëtutjeshme mund të bëni pyetje në këtë e-mail adrese: arben_haxhihyseni@yahoo.com  ose ne numurin e celularit 00355694070200.

2018 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga GreenApp