Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nderbhzo/Shogjk.org/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
SHOGJK - Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve të Kosovës

Kryesia

Kryesia e Shoqatës së Obstetërve dhe Gjinekologëve te Kosovës

Kryesia e shoqatës

Antarësia

Antarësia e Shoqatës dhe të dhënat e tyre personale

Antarët

Regjistrohu

Forma e aplikimit për tu bërë antarë i shoqatës sonë

Apliko

Lajme

2020 - SHOGJK. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Zhvilluar nga POM Agency